Duft er også mote - årets modell 2020

Året da alt var litt vanskeligere og litt mere utfordrende. Vi takker alle som har vært med på kåringen av årets modell 2020 og den eksklusive fotoshooten – gjennom en periode av pandemi og restriksjoner.

Å inneha tittelen årets Eroma modell 2020 veier kanskje litt høyere dette året, og føyer seg til rekken av noe man husker i sin egne historiebok. Vi startet året med en solid plan og videreføring av et vellykket konsept om årets kampanje og kåring av årets modeller. Prestisje, og ikke minst stolthet, er noe som beskriver følelsen man har rundt Eroma Perfumes årlige fotoshoot og kampanje. Ikke nok med at man får unike, eksklusive bilder som reflekterer Eroma sine grunnleggende verdier, men også får man være en del av et team som representerer naturlige, plantebaserte produkter som ikke er testet på dyr.

At vi i mars skulle få lære oss et nytt ord og en umiddelbar usikkerhet for bedrifters fremtid ved lockdown, og de strengeste tiltakene siden andre verdenskrig, var ikke noe vi hadde regnet med. Vi hadde allerede ute en åpen søknad i Norge om modeller til årets fotoshoot – ville dette bety at vi måtte avlyse alt? Vi bestemte oss raskt for å fortsette, og ha en plan om gjennomføring med de restriksjoner og begrensninger som sto foran oss. En utfordring, men ikke en hindring. Og responsen var overveldende stor. Vi mottok mange søknader fra hele Norge.

Vi hadde bestemt oss for å ha årets kåring inndelt i to runder.

1: Åpen søknad
2: Audition

Audition

Fra de mange søknadene gjorde vi et utvalg av 15 modeller som fikk innkalling og gikk videre til audition. Audition hadde vi i Studio Metro i Oslo, og med oss hadde vi stylist Tiia Maria fra frisørsalongen KAVA Frogner i Oslo.

KAVA Frogner er en av Eroma sine forhandlere som tilbyr sine kunder et utvalg av kolleksjonen av både parfymeoljer, skjeggoljer og behandlingsolje for hår.

Som en del av årets fotoshoot og kampanje har Eroma også stylister til å utføre kampanjen til perfeksjon. Derfor er det også naturlig at vi tilbyr våre eminente forhandlere muligheten til samarbeid. Vi vet deres ekspertise, såvel som de vet om våre verdier.

Ikke kun utseende

Det var en meget tøff og vanskelig oppgave å velge blant så dyktige og flotte mennesker, vi skulle gjerne hatt med alle sammen, om hvem som skulle få tittelen årets modell 2020 og være med på fotografering i årets kampanje.

Noe som betyr mye for oss ved utvelgelse er ikke kun utseende – her er det også viktig å vite at modellen kan genuint representere våre verdier som naturlig, cruelty free og plantebaserte produkter (vegan). En interesse rundt våre produkter og ikke kun for en foto isolert sett.

Beslutningen endte på fem modeller fra audition – Mathilde E, Mathilde D, Aurora, Christina og Andres – i tillegg til to eksisterende ambassadører fra Eromas ambassadørprogram – Bjørn og Henry.

På grunn av situasjonen i Norge og pandemien måtte vi beregne forsinkelser og utsettelser av datoer i planen. Restriksjoner gjorde det vanskelig å finne lokasjon som passet våre krav, men vi fant tilslutt det perfekte stedet og sammen med Frogner House i Oslo lokaler som møter våre krav til årets kampanje. Vi stilte med både masker, hansker og antibac.

Duft er også mote

Ifjor hadde vi en fantastisk fotoshoot og kampanje som speilet at våre produkter er naturlige og laget av botaniske råvarer. I år viser vi eksklusiviteten rundt våre produkter og parfymer som speiler den høye kvaliteten og at duft også er mote.  Uten alkohol og kjemikalier har våre parfymer en meget lang varighet som bevarer duften på huden hele dagen fra kun en dråpe – i tillegg til at de er mer skånsomme for huden og allergivennlige. Står du for våre verdier, står du for Eroma!

Tusen takk til årets fantastiske modeller!

Møt modellene

Mathilde E

19 år og jobber for tiden som servitør på Kverneriet inntil jeg skal studere mote og design neste høst.

Min drivkraft er å være med på ting utenfor komfortsonen min, slik at jeg har mange ulike erfaringer på veien mot drømmene mine. Målet mitt er å kombinere mote og design med modellering, og få frem bærekraft gjennom arbeidet mitt!

Eroma er et merke som tar hensyn til dyrs rettigheter og sjarmen av naturlige ingredienser, to veldig viktige verdier for meg.

Christina

23 år gammel og kommer fra Porsgrunn. For tiden studerer jeg Creative Industries Management på BI i Oslo og er snart ferdig med bacheloren.

Jeg er veldig glad i musikk og har drevet med sang og dans hele livet. Drømme jobben min hadde vel vært å enten drive med musikk selv eller jobbe som prosjektleder på festivaler rundt om i Norge eller utlandet.

Aurora

25 år og er utdannet danser ved Kunsthøgskolen i Oslo, avd. Balletthøgskolen (tidl. Statens Balletthøgskole).  Jobbet freelance som danser og koreograf med base i Oslo siden 2017, innen både TV og sceniske produksjoner. I 2018-2019 jobbet Aurora som ballettdanser i musikalen “The Phantom of the Opera” som ble satt opp for første gang i Norge, ved Folketeatret. Fremført flere egne verk på arrangementer som Oslo Jazzdansfestival, RåDans Festival, Move Dansefestival, Haldengallaen, Kulturnatt og Dans/5, samt hatt engasjement med blant annet Panta Rei Danseteater. Aurora ble i 2018 valgt som aller første mottaker av Ullners Dansestipend.

Andres

Jeg er en mann på snart 43 som jobber som PT og Massasjeterapeut (Nimi og SATS) på SATS Nydalen i Oslo.


Jeg elsker jobben min da jeg har mulighet til å kunne hjelpe mennesker til å oppnå en bedre livskvalitet.


Målet i livet er å bli den beste versjonen av meg selv på alle måter og kunne være en ressurs for andre mennesker som trenger det.

Mathilde D

Jeg er Mathilde og er en 24 år gammel jente som for tiden bor og studerer i Oslo. Jeg gjennomfører for øyeblikket en femårig master i rettsvitenskap ved det juridiske fakultetet, på universitetet i Oslo. Om et og et halvt år er jeg ferdig, og da ønsker jeg å jobbe med enten arbeidsrett, forsikring eller bygg og anlegg.

Ved siden av studiene jobber jeg som assistent ved et advokatfellesskap, og som «hobbymodell» på fritiden. Selv har alltid vært svært glad i dyr, hvilket er en av grunnene til at jeg er veldig begeistret for å være en av Eroma’s Høstmodeller 2020, da jeg vet de er opptatt av dyrevelferd og ikke driver med testing på dyr.

DEL MED ANDRE