Den 30. oktober ble vi kontaktet av en gruppe 10. klassinger fra Landøya skole i Asker. I valgfaget produksjon av varer og tjenester hadde de en oppgave om å utvikle duftspray, for å forbedre lukten etter toalettbesøk. Produktet skulle være miljøvennlig og naturlig, og derfor tok dem kontakt med Eroma Perfumes.

Vi møtte jentegruppen på Oslo Plaza for en kort introduksjon om oss, og for å få vite mer om prosjektet deres. Her møtte vi Francesca, Marte, Synnøve, Thea og Victoria. Møtet var proaktivt og vi kom frem til at vi ønsket å hjelpe jentene med å realisere oppgaven.

Eroma Perfumes hjelper elevbedriften fra Landøya skole.

Etter mange undersøkelser, har de funnet ut at mange synes det er ubehagelig å gå på do på skolen grunnet dårlig lukt. Dette fører til nedsatt konsentrasjon, ubehag og mageknip. Tanken bak deres produkt er at etter man har gått på do, skal man spraye en god og behagelig duft i rommet. Dette vil gjøre det mer behagelig både å forlate og entre toalettene ved dobesøk. 

Fresh, som gruppen har valgt å hete, har i samarbeid med Eroma Perfumes utviklet to dufter som gjør det lettere å gå på toalettet hvor som helst, og når som helst. Produktet er vegansk og flasken kan gjenbrukes.

Deres beskrivelse av duftene:

Green Tea 

Green Tea er en balansert duft som virker perfekt på vond lukt. Duften av Green Tea bringer deg ro i sjela!

Tropical Sunshine 

Tropical Sunshine er en fantastisk duft! Den får deg til å drømme deg bort til et sydhavsparadis. Perfekt når du ønsker egentid!

Fresh selger produktene i 80ml sprayflaske. Følg Fresh på instagram: @fresheb.landoya

Det har vært en lærerik prosess for alle og vi ønsker Fresh masse lykke til på den store messen i Lillestrøm i februar. 

Del innlegget
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin