OM OSS

Vår histore

Jamil og André er to gode venner som møttes tilfeldig for et samarbeidsprosjekt sommeren 2009. 
Som daværende salgsansvarlig i norske Eplehuset og hobbyfotograf, Jamil, søkte en mann som kunne stille som modell i et fotoprosjekt og tok kontakt med André via en fotograf/modell-søkeside. André med utdanning og mange års arbeidserfaring innen grafisk design og tidligere profesjonell idrettsutøver, sa ja til å stille i dette prosjektet. Dette var starten på et godt og tett vennskap, og som vi sier selv – to brødre som ikke er brødre. 
 

Hvordan startet det hele?

I 2010 ble Pakistan rammet av en kraftig flom som tok over 1.600 menneskeliv og gjorde 4,6 millioner mennesker hjemløse. Jamil med sine pakistanske røtter, og en vestlig mediedekning som nærmest var ikke-eksisterende, startet vi et non-profitt veldedighets-prosjekt, i samarbeid med Røde Kors, for å hjelpe de flomrammede i Pakistan i denne perioden. Dette var starten på et godt samarbeid mellom Jamil og André.
I alle år har vi begge brukt ulike parfymer fra store og små merker, men også med tiden blitt mer og mer opplyst om dyretesting innen kosmetikkbransjen. Hvordan skulle vi klare å finne ut av riktige ingredienser og sluttprodukter som ikke har bakgrunn fra dyretesting? Og visste du at det faktisk finnes endel ingredienser som stammer fra dyr?! 

Det vi også hadde liten irritasjon over, var varigheten på de ulike parfymene – når du sprayer og lukter godt i maks 3 timer før du må påføre enda mere, fordi duften fordampet bort. Hvordan skulle vi finne langvarig og drøy parfyme? 
Jamil sier – Hvorfor ikke lage det selv? Så får vi parfyme som vi er helt trygge på, og vi kan selv bestemme hva det skal inneholde og hvordan duften skal være. 

Etter måneder med undersøkelser, studering av metodikk, destilleringsmetoder, historie og alt rundt parfymer, essensielle-/eteriske oljer og annen type økologiske oljer, fikk vi endelig på plass det vi ønsker – nemlig vår egne, naturlige, veganske og alkoholfrie parfymeolje. Dette var starten på et eventyr – Eroma Perfumes! 
Fordelen med alkoholfrie parfymer er både at du slipper fordampningen, dermed blir duften drøy og langvarig, og at parfymeoljen blir mere skånsom for huden og for allergikere, som ellers kan reagere på alkoholholdig parfyme.

SKJEGGOLJER: Videreutvikling av selskapet og økt ekspertise innen naturlige oljer og ingredienser, ble det en selvfølge at vi skulle lytte til våre kunders ønske om å øke vår herreavdeling. Er det noe vi kan, så er det nettopp oljer. Vi slo våre kloke hoder sammen, kalte inn en godt erfaren skjeggekspert, og jobbet hardt og lenge for å utvikle en serie skjeggoljer, som kunne tilfredstille de høye kravene som både vi og våre skjeggbrødre har. Vi er stolte av resultatet, med lanseringen av 5 unike skjeggoljer med 5 milde dufter og 5 spennende egenskaper. Ingredienser som er naturlige og økologiske, og med vitaminberikelse for å få den optimale behandlingen av enhver manns lange eller korte skjegg.

Eroma Perfumes er ikke bare et merke – det er også mye følelser bak dette, kjærlighet til et produkt som vi er stolte av, og som våre brukere kan være stolte av og nyte med god samvittighet. Som du kan lese i vårt navn – Eroma – baklengs er Amore, som betyr nettopp kjærlighet.

Hvordan drives dette?

Både Jamil og André er svært opptatt av at både kunder og forhandlere er fornøyde. Og dette jobber vi hardt med hver dag, i alt fra store og små ordrer, til besøk hos fohandlere – for å kunne spre kunnskap om disse dyrbare dråpene av velduft og velvære. 
 

Hva er fremtiden?

Eroma Perfumes er et innovativt selskap som jobber målrettet med konstant utvikling og fornying. Vi legger til grunn våre kjerneverdier og krav om kvalitet fremfor kvantitet. Vi er ikke fornøyde før våre brukere er fornøyde. Med all den tid og kjærlighet som legges ned i arbeidet, skulle det bare mangle. 
Andre

Alt du ser i våre sosiale kanaler, web og trykt media er et mesterverk av André. 

Han sørger for at produktene ser bra ut til enhver tid og sørger for at våre kunder blir fornøyde. 

På fritiden er han opptatt av sunnhet og er aktiv på treningsstudio. 

Hardtarbeidende og strukturert person som ikke gir seg så lett.

Shehzad

Jamil er en nytenkende familiemann med innstillingen om god service til alle våre kunder og forhandlere. 

En drivkraft bak konseptet, alltid med nye velduftende idéer, god humor og et smil på lur. 

På fritiden liker han å ha mange baller i lufta – alt fra fotografering til snekring. Dette er rett person ved spørsmål om salg og markedsføring.

VÅRE VERDIER:

Naturlig

Våre dufter er basert på botaniske råvarer. For oss er det viktig å ha ingredienser som er så naturlig som mulig. For å bevare vårt viktige punkt om dyrevern, har vi sørget for at de viktige basene som er med på å skape høy kvalitet og lang varighet, er syntetisk fremstilt – resten av de rene råvarene er dessuten helt uten GMO.

Alkoholfri

Mange opplever allergi og reaksjon på huden overfor alkoholholdige parfymer. Derfor har vi valgt å ha parfymer UTEN den alkoholen. Dette gjør at våre parfymeoljer er mer konsentrerte og skånsomme mot følsom hud. Alkohol fordamper i kontakt med luft og gjør ofte at duften ikke varer like lenge – det slipper du med våre parfymer, og du vil oppleve at de har en meget lang varighet bare ved et par dråper mot huden.

Norsk

Eroma Perfumes er et varemerke fra Norge og drives av to energiske brødre, som ikke er brødre. Gjennom å kjøpe våre parfymer er du dessuten med på å støtte og styrke norsk varemerke, design og produksjon.

Reisevennlig

Våre flasker er enkle i bruk og lette å ta med seg. Vi har roll-on tip istedenfor spray – dette gjør påføringen meget enkel, hvor du selv kan styre hvor mye du ønsker å ha på og nøyaktig hvor på huden du vil ha duften. I tillegg kan du enkelt ta på deg parfymen ute blant folk uten å sjenere andre (f.eks. på bussen når du har dårlig tid eller glemt å ta på). Flaskene er 10 ml og er dermed også lette å ha i lommen, vesken eller på fly i håndbagasjen.

Vegansk

Et meget viktig punkt for oss i Eroma Perfumes er dyrevelferd i forbindelse med kosmetikk. Derfor er våre parfymer naturlige og ikke utvunnet fra dyr. Og de er heller ikke testet på dyr! Mange viktige baser generelt i parfymer kommer fra dyr, bl.a. musk som stammer fra Hjort – her har vi fremstilt våre baser på en botanisk og syntetisk måte for å unngå bruk av dyr. Dette gjør Eroma Perfumes til et Vegansk produkt, og det er vi stolte av!

Eroma Perfumes drives av Horn of North AS 912764982 MVA

WORLDWIDE SHIPPING Dismiss