FAQ

Mest spurte spørsmål og svar

Eroma Perfumes er et norsk varemerke som ble etablert i 2015. Eroma Perfumes drives av to unge menn. 

Eroma Perfumes er et nisjemerke med hovedvekt på verdier som naturlighet, renhet, dyrevern og allergivennlighet.

Det er veldig enkelt å bli forhandler.  Send inn en søknad ved å fylle ut skjema under “Bli forhandler“, så tar en av oss kontakt med deg. 

Våre parfymeoljer og skjeggoljer har i senere tid blitt populære som ansattgaver. Produktene gir høy verdi til både den som gir og mottar en slik anerkjennelse. 

Send oss en e-post med informasjon om bedriften, antall og når de ønskes levert. Vi tar da kontakt med deg for videre prosess. 

Vi vil foreta en kredittvurdering i forkant. 

Eroma Perfumes har har idag 13 forhandlere i Norge. Listen finner du på “våre forhandlere“. 

Dersom du ikke finner en forhandler i nærheten av deg, kan du alltid bestille på vår nettbutikk. 

Vi tar i mot bestillinger fra Norge, Sverige og Danmark. Det jobbes med å finne utsalgssteder i de Sverige og Danmark. Tips oss gjerne om utsalgssted ved å benytte deg av kontaktskjema.

Parfymeoljer fra Eroma Perfumes er naturlige; utvunnet fra naturlige botaniske råvarer. Alkoholfrie; fordamper ikke og er drøye i bruk. Reisevennlige; du kan ha med din favoritt parfyme på reise (fly, tog..). Parfymene er også 100% veganske. Ikke minst er det et norsk merke.

Vi er opptatt av at du blir fornøyd med produkter fra Eroma Perfumes. Du kan alltid kontakte oss for spørsmål, benytte deg av chat funksjonen på nettsiden eller lese i våre blogg

We ship within Europe. Dismiss