FØRLANSERING - EROMA BEARD OIL

WOW! Minner som varer; fantastiske mennesker, god atmosfære og flotte lokaler. Dette var langt over forventningene. Et stort takk til alle som kom og bidro til at førlanseringen ble en suksess. Spesielt takk til KAVA Frogner som stilte med lokaler. 

Torsdag 26. april var førlansering av skjeggoljene fra Eroma Perfumes. 5 skjeggoljer, 5 milde dufter og 5 egenskaper. Fantastiske mennesker samlet under et tak hos KAVA Frogner, ventet i spenning på hva som kommer. DJ Myklevik på miksebordet – sørget for en herlig stemning med god house miks. Deilig fingermat, drikke og en god velkomst. Fotografen Zia finner mulighetene og knipset bildene i ett sett. 

For første gang fikk alle gjestene skreddersydde goodiebags fra Eroma Perfumes. De valgte parfymen og skjeggoljen selv og fikk med seg sine personlige favoritter i goodiebagen. 

En person vi veldig gjerne vil takke er Thorstein, vår eminente skjeggekspert. Topp 3 i Norges Beste Skjegg. Uten han ville vi ikke kunnet realisert prosjektet. Åpne og ærlige tilbakemeldinger om hva som funker, og ikke funker, hva som må til for å få den perfekte skjeggoljen for en kresen skjeggemann. Vi ønsker han all lykke til i neste konkurranse! 

#eromabeardoil #kavafrogner

Tusen takk til alle sammen!

Nå avslutter vi skrivingen her. Nyt mingel-bildene fra førlanseringen. 

Del innlegget
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.