Fusion Limited - En unik mulighet

For første gang i Norge har to norske selskaper, og skjeggolje-produsenter, gått sammen om å lage en Limited Edition skjeggolje. Unikt med denne er ikke bare at den er produsert i svært få eksemplarer, men også selskapenes brennende interesse om å gi noe tilbake, i form av at en andel av hver solgte flaske går til Kreftforeningen. 

Trønder Beard og Eroma Perfumes har over lang tid sammen utviklet en unik skjeggolje, med kun de beste råmaterialene, baseoljene, og en maskulin frisk og mild duft. Dette kaller vi FUSION LIMITED. Hver av flaskene er nummerert med sitt unike nummer i totalt antall 55.

Lanseringen vil skje på et av Norges største og mest prestisjefulle arrangement – NBS (Norges Beste Skjegg) i Oslo – hvorav kåringen innen fem ulike kategorier skjegg vil bli presentert. Vinneren i hver kategori vil få et eksemplar av Fusion Limited. Dette finner sted lørdag 22. september kl 17.00 på Gamle Museet i Oslo.

Enten det er fordi du generelt er storforbruker av skjeggolje, entusiast, tilhenger eller bare liker å samle på spesialutgaver, så er dette noe du bør få med deg. Fusion Limited selges til det er utsolgt, så her er det førstemann til mølla som gjelder. Og ja, dette kan lett defineres som et unikt gavetips! 

Vi gleder oss!

Duftskala
Fruktig
Krydrete
Søt
Sitrus
Maskulin

FUSION LIMITED: En unik skjeggolje i samarbeid mellom Trønder Beard og Eroma Perfumes. Finnes kun i 55 nummererte eksemplarer.

Takk til Mats Dreyer for produktfoto.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.