Omtale i fagbladet Kosmetikk!

ForsideKosmetikk

UtsnittArtikkelFagbladet for hele skjønnhetsbransjen, Kosmetikk, har kommet ut med sitt første nummer 2017 med en omtale av norske Eroma Perfumes.

Kosmetikk er det eneste norske bladet som både distribueres til retail-markedet og det profesjonelle markedet. Bladet sendes adressert ut fire ganger årlig.

Vi, Eroma Perfumes, er så heldige å ha fått en fantastisk omtale i bladet Kosmetikk. Absolutt en sterk anbefaling å lese omtalen, hvis du ikke allerede har gjort det.

Eroma Perfumes jobber stadig med å styrke og fremme kjerneverdiene til våre produkter, som samlet sett gjør oss unike på markedet. Vi opplever stadig økt etterspørsel og ønsker dermed også kunne nå ut til flere gjennom forhandlere i både Norge, Sverige og Danmark.


Ikoner-Forsiden-smaa

NATURLIG – Våre dufter er basert på botaniske råvarer. For oss er det viktig å ha ingredienser som er så naturlig som mulig. For å bevare vårt viktige punkt om dyrevern, har vi sørget for at de viktige basene som er med på å skape høy kvalitet og lang varighet, er syntetisk fremstilt – resten av de rene råvarene er dessuten helt uten GMO.

ALKOHOLFRI – Mange opplever allergi og reaksjon på huden overfor alkoholholdige parfymer. Derfor har vi valgt å ha parfymer UTEN den alkoholen. Dette gjør at våre parfymeoljer er mer konsentrerte og skånsomme mot følsom hud. Alkohol fordamper i kontakt med luft og gjør ofte at duften ikke varer like lenge – det slipper du med våre parfymer, og du vil oppleve at de har en meget lang varighet bare ved et par dråper mot huden.

NORSK – Eroma Perfumes er et varemerke fra Norge og drives av to energiske brødre, som ikke er brødre. Gjennom å kjøpe våre parfymer er du dessuten med på å støtte og styrke norsk varemerke, design og produksjon.

REISEVENNLIG – Våre flasker er enkle i bruk og lette å ta med seg. Vi har roll-on tip istedenfor spray – dette gjør påføringen meget enkel, hvor du selv kan styre hvor mye du ønsker å ha på og nøyaktig hvor på huden du vil ha duften. I tillegg kan du enkelt ta på deg parfymen ute blant folk uten å sjenere andre (f.eks. på bussen når du har dårlig tid eller glemt å ta på). Flaskene er 10 ml og er dermed også lette å ha i lommen, vesken eller på fly i håndbagasjen.

VEGANSK – Et meget viktig punkt for oss i Eroma Perfumes er dyrevelferd i forbindelse med kosmetikk. Derfor er våre parfymer naturlige og ikke utvunnet fra dyr. Og de er heller ikke testet på dyr! Mange viktige baser generelt i parfymer kommer fra dyr, bl.a. musk som stammer fra Hjort – her har vi fremstilt våre baser på en botanisk og syntetisk måte for å unngå bruk av dyr. Dette gjør Eroma Perfumes til et Vegansk produkt, og det er vi stolte av!

We currently only ship to Norway, Sweden and Denmark Fjern