Trenden å ha skjegg, kom til Norge i 2014, og mange vil tenke at denne trenden er snart forbi. Tvert i mot! Den har kommet for å bli, mener vi. Etter enormt med etterspørsel fra våre kunder, har vi bestemt oss for å gjøre noe med det. 

Skjegg er en naturlig del av mannen. Før i tiden – altså helt i starten av menneskeheten – hadde menn skjegg for varme, manndom og beskyttelse, sies det. Skjegg beskyttet dem fra sand, sol og mange andre elementer. I nåtid er skjegg blitt et symbol for maskulinitet, herredømme, mote og status.

Også gjennom historien kan vi se hvordan skjegg har vært et viktig «symbol». År 3000 f. kr. hadde egyptiske kongelige falsk skjegg laget av metall. Dette var bundet fast i ansiktet med en sløyfe, praktisert av både konger og dronninger frem til år 1580 f. kr. 

På den andre siden hadde Mesopotamia-sivilisasjonen et helt annet forhold til skjegg; De behandlet skjegget nøye og godt – og de burde absolutt ha brukt skjeggoljer. Denne sivilisasjonen brukte “krølltang” for å lage ulike effekter og former i skjegget.

I Tyrkia og India på oldtiden, var langt skjegg et tegn på visdom og verdighet. For grekerne var det et tegn på ære.

Skjegg er ikke bare en trend – det er en naturlig del av mannen!

Skjeggolje

Vi kaller 2018 for Herrenes år!

Vårt fokus for skjeggoljer er renhet, pleie og vitamin-berikelse. Og selvfølgelig våre kjerneverdier Naturlig, Vegansk og Alkoholfritt. Disse oljene kommer i herlige milde dufter og passer alle skjeggvarianter!

Skjeggoljer er fortsatt i vinden – og er det noe vi kan, så er det nettopp oljer! 

Vi trenger din hjelp til siste finish! Vårt prosjekt ligger ute på startskudd.no. Her har du mulighet å være blant de aller første som sikrer seg skjeggolje fra første ferdigstilling. Du kan bidra med det du selv ønsker, velge om du vil være anonym eller også velge en av våre gode belønninger som takk fra oss.

Med ditt bidrag støtter du norsk gründervirksomhet, norsk produksjon og hjelper oss å kunne ferdigstille våre naturlige skjeggoljer med økologiske ingredienser, og milde spennende dufter. Hjelp oss å endelig få oljene ut til alle skjeggemenn!

Eroma Perfumes er ikke bare et merke – det er også mye følelser bak dette, kjærlighet til et produkt som vi er stolte av, og som våre brukere kan være stolte av og nyte med god samvittighet. Som du kan lese i vårt navn – Eroma – baklengs er Amore, som betyr nettopp kjærlighet.

Vi er også med i grønn liste hos Dyrevernalliansen.

Del innlegget
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin